Eindelijk…

Ze hebben 7 keren moeten proberen. Zeven keer. Zeven keer nieuwe stickers erop en die er terug af… Goh dat moet goed zijn voor de lak. Maar uiteindelijk hangen ze erop. Maar laat ik eventjes een overzichtje geven… (lees verder voor de foto’s)

Zo zag hij eruit bij de aankoop (02/2005).
Mini orgineel

Zo zag hij er dan een paar maand later uit.
Mini stickers en lampen

Zo heeft hij er dan een week en half uitgezien
Mini Ongeval

Voorbeeldje van een van de mislukte stickers.
Mislukt

Zo ziet hij er nu uit (05/2007)
Mini 2007
Mini 2007
Mini 2007
Mini 2007

3 reacties

 • Jan

  ik ken het gevoel, ik heb m’n Bora ook goed in elkaar gereden… ben h”m al bijna 3 weken kwijt…

  Airbags, dashbord, motorkap, bumper, voorruit, lichten, linkervoorkant… allemaal vervangen…

  Lang leve Omnium verzekering!!

 • Jurgen

  Ja, dat wachten op wisselstukken vond ik nog niet zo erg hoor… Ik had een bmw 1 als vervangwagen (een van de voordelen sinds mini van bmw is, je krijgt een duurdere auto als de jouwe als vervangwagen :-p) En ik moet zeggen dat rijd ook heel goed… Zo zacht. Terwijl je in een mini elk putje voelt, maar toch rijd een mini prettiger… Plakt vele harder aan de weg. Heerlijk,Ik dacht zelf dat het niet mogelijk was om te slippen met handrem met een mini, maar de vriend van een vriendin van mij heeft mij dat letterlijk laten zijn dat dat wel kon…

 • Phillip

  Die mini mag er wel wezen :-DD . Een vriend van mij heeft er ook een en je hebt gelijk, je voelt elke put, maar hij plakt dan ook lekker aan de grond :-kk . En voor zo’n klein ding heb je vanvoor zelfs nog veel beenruimte (meer dan in het Ford Fiesta’ke waar ik nu (of toch terug vanaf morgen, moest nieuwe motor in omdat het olie-lampje kapot was) mee rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *